ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ

ОВЕН
Днес вашето внимание ще е заето основно с разрешаване на семеен спор. Малките пропуски, грешки и недовършени работи в събота ще останат незабелязани за мнозина, но вие ще сте притеснени, докато не ги отстраните. Захващайте се само с неща, с които ще се справите безупречно. Във физическо и емоционално отношение сте на стабилни позиции.

ТЕЛЕЦ
В събота си изяснете кои аспекти в живота ви изискват повече внимание. Извън водовъртежа на събитията сте и това може да ви донесе големи неприятности. Заемете се със занимания с активното участие на любимите си хора. В службата предложете помощта си на колега, който е изпаднал в затруднение, той ще ви се отблагодари по-късно.

БЛИЗНАЦИ
Постарайте се днес да не проявявате активност и въобще нищо да не предприемате за промяна и подобряване на вашите отношения. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за подобна дейност. Ако вашата половинка е обхваната от идеи за подобна дейност, нека тя да действа и да прави промените. Не отминавайте нередностите, а се постарайте да ги отстраните.

РАК
Денят ще бъде интересен и полезан за вас, тъй като е свързан с придобиване на нов опит и откриване на примамливи перспективи. Трябва да сте готови да направите първата крачка. Тя може да е рискована и трудна, но ще ви даде възможност да изпреварите конкурентите и да се доближите до целта. Пазете се от недоброжелатели с маската на приятелско разположение.

ЛЪВ
Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, но днес паричните въпроси ще се окажат под контрола на хора, които имат влияние над вас. Напомнете им, че сте в състояние самостоятелно да се справяте със своите задачи, подкрепете думите си с действия. В последно време сте напрегнати в очакване на непредвидена ситуация в службата, но нищо лошо не ви застрашава.

ДЕВА
Деви, днес ще сте затворени, предпочитате да запазите своите мисли за себе си. От дълго време ги криете от всички, но така само си вредите. Не се страхувайте да споделите с доверено лице какво ви притеснява. Някои от вас ще имат преки контакти с хора, от които зависи бизнесът им. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към партньорите.

ВЕЗНИ
Намирате се в труден момент, но ще получите подкрепа от хора, които по-рано само са ви критикували. При реализацията на вашите планове, ще получите “едно рамо” и от роднини, които доскоро са се изказвали неодобрително. Денят е много подходящ за премахване на всякакви семейни разногласия и уреждане на отношенията с по-възрастни приятели.

СКОРПИОН
Уверени и непоклатими са Скорпионите в събота, преживяват професионален възход. Ако от време на време се съмнявате в себе си, се посъветвайте с компетентни хора, които ще ви дадат правилен съвет. Преценете ситуацията и проявете търпение преди да вземете окончателно решение по даден въпрос. Вярвайте в интуицията и точната си преценка.

СТРЕЛЕЦ
Днес настроението ви няма да бъде много стабилно. У вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите ви с приятели, важното е да се отпуснете и да забравите за проблемите си. Романтичното увлечение, започващо през този ден, ще доведе до зараждане на сериозни чувства.

КОЗИРОГ
Козирозите са готови да опитат щастието си на ново поприще, а днешният ден е много подходящ за правене на първи крачки в избраното направление. Ще ви се наложи да действате твърдо, което няма да се хареса на всички. Денят може да бъде свързан с прекратяване на отдавнашни отношения. Вечерта е възможно да почувствате преумора и неразположение.

ВОДОЛЕЙ
Никога не сте искали да действате по чужди указания и да приемате заповеди. Спорите дори и за неща, които не разбирате чак толкова много. Вашето великодушие днес ще бъде ярко изразено – ако имате възможност да зарадвате някого без повод, ще направите и невъзможното, за да стане това. Ще обградите с повече ласки и грижи любимия си човек, той ви е предан докрай.

РИБИ
Днес Рибите, разчитащи на лесна победа в професионалната сфера, ще бъдат разочаровани. Опитвайки се да промените ситуацията към по-добро, вие ще допуснете грешки, от които незабавно ще се възползват недоброжелатели. Най-доброто, което можете да направите, е да не предприемете нищо важно и да се концентрирате върху решаването на дребни задачи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене