ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ

ОВЕН
Четвъртък ще се окаже малко неприятен ден за Овните. При мнозина от вас има аспекти за пътуване, но има и някакви пречки. В негативно настроение сте и е по-добре да отложите заминаването си. Забелязва се някаква хаотичност и разпиляност в действията ви

ТЕЛЕЦ
Телците не са в добро настроение и това се дължи на психическото ви състояние днес. Засегнати са личните ви чувства и вероятно става въпрос за любовно разочарование. Денят съвсем не е лош и ако съумеете да се абстрахирате и мобилизирате, може да се радвате на ползотворен четвъртък.

БЛИЗНАЦИ
Може да се каже, че имате добър ден пред себе си, ако изключим домашно-семейните неприятности при някои. Мнозина от Близнаци са доста ангажирани днес и в това отношение четвъртък е натоварен. Бъдете по-концентрирани в действията си за изпълнение на задълженията, тъй като има непредвидени обстоятелства, които могат да ви объркат.

РАК
В парична криза са Раците днес и това доста влияе на настроението им. Има и служебни проблеми в четвъртък, за разрешаването на които най-верният способ е да наблюдавате поведението си. Разчитайте на високопоставено лице. Липсва ви последователност в изпълнението на ангажиментите днес, добре е да се вземете в ръце.

ЛЪВ
Лъвовете не се чувстват добре поради финансови проблеми, но едно известие би могло да зарадва мнозина от вас. Отложете за друг ден разрешаването на парични проблеми, защото звездните аспекти в четвъртък не са благоприятни в това отношение и усилията ви ще останат безплодни.

ДЕВА
Много напрегнат от емоционална гледна точка е четвъртък. По-голяма част от Дева едва ли ще се чувстват добре и това е поради внезапно вмъкнал се ангажимент или раздяла с близък човек. За мнозина финансите са зависими точно от този ангажимент, а бизнесмените трябва последователно да разрешават задачите си.

ВЕЗНИ
Внезапно четвъртък ще ви поднесе приятна изненада. Може би не сте очаквали, но днес се откриват перспективи пред вас, които трябва навреме да ползвате. Мобилизирайте се, действайте праволинейно, целенасочено, за да не провалите благоприятния ден. Не са изключени и добрите новини за мнозина от Везни.

СКОРПИОН
Четвъртък е критичен ден за мнозина от Скорпионите. Има неочаквани обстоятелства от домашен характер, които могат да доведат до объркване на плановете. Най-вече влияят на служебните ви задължения, тъй като действате доста дезорганизирано и може да не се справите с работата си. Служебно пътуване днес може да пропадне.

СТРЕЛЕЦ
Хубав ден, като за повечето от Стрелец се характеризира с пътуване. Дали е лично, или делово, то и в двата случая е успешно. По отношение на финансовата дейност трябва да бъдете изключително гъвкави, а с харчовете – пестеливи и комбинативни. Не влизайте и в рисковани действия. В бизнеса се очаква доста работа, но крайният резултат, който е финансов, е значителен. При някои настъпва истинска промяна в службата.

КОЗИРОГ
Психически натоварен ден, но общо погледнато, четвъртък е приятен за Козирозите. Видна е благоприятна промяна около бюджета ви, а след това наличието на придобивки по служебен път. Професионално ще се чувствате добре, а някои може да получат и подарък на работното място днес. Има и подготовка за заминаване на почивка.

ВОДОЛЕЙ
Трансформацията около вас вече е в действие и мнозина от Водолей се чувстват по нов начин. Четвъртък е обикновен ден, като по-скоро приближават положителните аспекти. Работата по професионална линия е доста и даже може да се окаже, че четвъртък е кризисен в това отношение. Мнозина се чувстват в ущърб и недооценени от колегите си.

РИБИ
В четвъртък Рибите са сантиментални и носталгично настроени. За някои предстои раздяла с близък човек, което ги кара да се чувстват самотни. За вас се налага да бъдете по-организирани и да не се разпилявате в действията си днес. Тези, които са на работа, няма да са доволни от служебната ситуация. Някои от колегите Ви ще ви устроят капан.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене