Бивш футболист на Пирин позира до сръбската легенда Шабан Шаулич

Бившият нападател на Пирин и Банско Димитър Парасков изпълни детската си мечта, да си направи снимка за спомен със сръбската музикална икона Шабан Шаулич. Това се случи преди концерта на любимеца на поколения почитатели на сръбската музика в Хаджидимово. Преди да излезе на сцената Шабан се снима заедно с юношата на местния футболен клуб Места.

Ден по- късно Парасков се отърка и до фолк дивата Анелия, която също пя по повод празника на града. Снимката за спомен бе неизбежна, а Митко качи и двата фотоса във Фейсбук, за да добият по- голяма популярност. Иначе празникът на Хаджидимово започна с футболна среща между ветерани на Места и село Копривлен, а на 5 май се състоя концерта на Шабан, на стадион Димитър Лекин. Шаулич обаче не успя да се развихри с пълна сила, тъй като проливен дъжд и силен вятър сложиха преждевременно край на концерта.

На следващия ден на сцената в центъра на града се качи фолк изпълнителката Анелия. Там пък се наложи намесата на полицията, която отърва Анелия от десетките набези на фенове, предимно от ромски произход, които настояваха за автографи и снимки. Празничният Гергьовден доведе в храма, носещ името на светеца, хиляди гости на града. Приветствие към всички отправи кмета на Хаджидимово Любен Терзиев.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене