ХОРОСКОП ЗА 5 МАЙ

ОВЕН

За­дъх­ва­те се от емо­ции в пос­лед­ния ра­бо­тен ден, при част от вас то­ва се дъл­жи на лип­са­та на неж­ност, из­жив­ява­те я ка­то поч­ти фи­зи­чес­ко стра­да­ние. То­ва мо­же да ви тлас­не към сла­дос­трас­тие, но е ред­но все пак да за­вър­ши­те де­ло­ва­та сед­ми­ца с ен­ту­сиа­зъм. Мо­же да се сблъс­ка­те с про­ти­во­ре­чи­ви­те нас­трое­ния на кон­ку­рен­ти, но се­га сте в пе­че­лив­ша по­зи­ция.

ТЕЛЕЦ

Някои Тел­ци са осо­бе­но при­тес­не­ни при про­веж­да­не на сре­щи­те си днес. На­ру­ше­ния­та в пое­ти­те ан­га­жи­мен­ти се дъл­жат на лич­ни проб­ле­ми, най-ве­че па­рич­ни. Ве­роя­тно ско­ро трябва да из­дъл­жи­те фи­нан­сов заем. Все пак ще има та­ки­ва, кои­то ще се рад­ват на но­во за­поз­нанс­тво, на дру­ги ще им спо­ри ра­бот­ният ден, за­що­то се­га сте с от­лич­ни про­фе­сио­нал­ни въз­мож­нос­ти.

БЛИЗНАЦИ

В пе­тък по­ве­че­то от вас са аг­ре­сив­но нас­трое­ни, а емо­цио­нал­на­та рязкост ви пра­ви твър­де уя­зви­ми, осо­бе­но при пре­го­во­ри, къ­де­то ще за­щи­та­ва­те по­зи­ции­те си. Проя­ве­те то­ле­ран­тност, то­ва ще за­си­ли вро­де­на­та ви оба­ятел­нос­т и мо­же да се над­ява­те на ре­зул­та­ти, кои­то ще ви об­ла­го­де­телс­тват. А за­ко­но­мер­но е, че та­ка ще дой­де щас­тие­то, кое­то тол­ко­ва от­дав­на оча­ква­те.

РАК

Из­мъч­ват ви фи­нан­со­ви проб­ле­ми и нас­трое­ние­то ви е тягос­тно. Но то­ва не от­го­варя на въз­мож­нос­ти­те ви през пе­тъч­ния ден. Отъ­рсе­те се от са­моог­ра­ни­че­ния­та, има­те шанс за ус­пеш­ни кон­так­ти, кои­то ще ви по­мог­нат да прео­до­лее­те кри­за­та. В по­ве­че­то слу­чаи то­ва ще е ко­ле­гиал­но праз­ненс­тво, къ­де­то в раз­го­вор ще пос­тиг­не­те раз­ре­ша­ва­не на проб­ле­ми­те си за мо­мен­та.

ЛЪВ

Някой се е опи­тал и е ус­пял да ви из­лъ­же, от кое­то сте при­тес­не­ни, че ще за­бук­су­ват де­ла­та ви. Няма та­ка­ва опа­снос­т, още днес ще по­лу­чи­те до­ка­за­телс­тво за прия­тел­ско и ува­жи­тел­но от­но­ше­ние на об­щес­тво­то към лич­нос­тта ви. Част от вас на­пос­ле­дък не спят доб­ре, но без­съ­ние­то, кол­ко­то и да е умо­ри­тел­но, е пред­пос­тав­ка за ак­тив­но мис­ле­не, чрез не­го ще стиг­не­те до ус­пех.

ДЕВА

Ха­рак­тер­ни за пе­тък при Де­ва са спо­ро­ве­те с раз­ли­чен от­те­нък. В биз­не­са ще се ста­рае­те да над­де­лее­те, в нау­ка­та, ико­но­ми­ка­та и фи­нан­си­те про­ти­во­пос­тав­яне­то е тео­ре­тич­но. Боес­по­соб­ни и бе­за­пе­ла­цион­ни сте и мо­же­те да до­ка­же­те стой­нос­тта на за­щи­та­ва­ни­те по­зи­ции. След­ват доб­ри но­ви­ни и прия­тел­ски пред­ло­же­ния, свър­за­ни с ра­бо­та­та ви или биз­не­са.

ВЕЗНИ

Оне­зи от вас, кои­то в пе­тък пъ­ту­ват, за­дъл­жи­тел­но да вни­ма­ват за еве­нтуал­ни из­ма­ми. Бъ­де­те бди­тел­ни към то­ва как­во ви се го­во­ри и обе­ща­ва. За дру­ги ус­пе­хи­те се­га са про­фе­сио­нал­ни, доб­ри са въз­мож­нос­ти­те ви за фи­нан­со­ва пе­чал­ба. Тре­ти ще имат важ­на сре­ща, въз­мож­но е за­поз­нанс­тво­то ви с нов чо­век да се ока­же съд­бов­но за пред­стоя­щи взаи­мо­дей­ствия.

СКОРПИОН

Мно­зи­на от то­зи знак ще из­пол­зват ак­тив­нос­тта си в пе­тък, за да прид­ви­жат на­ле­жа­щи въп­ро­си – при­бър­за­ни­те ви дей­ствия не носят пол­за. Някои са на­со­чи­ли вни­ма­ние­то си към же­на и опи­тват твър­де зад­ку­лис­но да спе­челят приз­на­ние­то й. Пред­ло­же­те й по­да­рък, той ще из­пъл­ни пред­наз­на­че­ние­то си. Мо­же да пос­тиг­не­те доб­ри до­го­во­ре­нос­ти при де­ло­ви пре­го­во­ри.

СТРЕЛЕЦ

Има­те доб­ри въз­мож­нос­ти днес, но не­въз­дър­жа­нос­тта в раз­лич­ни­те й фор­ми ще ви нап­ра­ви ло­ша ус­лу­га. Аро­ган­тнос­т или аг­ре­сив­ност при спор с влия­тел­ни хо­ра не мо­же­те да при­ла­га­те. Биз­нес­ме­ни­те от зна­ка ще дей­стват при­бър­за­но в убе­жда­ва­не­то на парт­ньо­ри в пра­вил­нос­тта на из­бо­ра им. По­доб­на так­ти­ка е об­ре­че­на на про­вал и е нуж­но своев­ре­мен­но да се ко­ри­ги­ра­те.

КОЗИРОГ

Ак­тив­нос­тта на биз­нес­ме­ни­те от зна­ка е на­со­че­на към па­рич­ни сдел­ки и по­ве­че­то с при­тес­не­ние оча­кват ста­но­ви­ще­то на парт­ньо­ри­те си – ще по­лу­чи­те съ­дей­ствие, но е на­ло­жи­тел­но да по­тър­си­те и мне­ние­то на ек­сперт по въп­ро­са. Се­га вре­ме­то е не­под­ход­ящо да стар­ти­ра­те но­ви проек­ти в де­ло­вия жи­вот, след вре­ме ще от­крие­те мно­го про­пус­ки и ще от­че­те­те, че ни­що не се е по­лу­чи­ло.

ВОДОЛЕЙ

Пла­но­ве­те, кои­то ре­ди­те един след друг, ед­ва ли ще се реа­ли­зи­рат се­га. Ко­га­то дей­стви­тел­но се зае­ме­те с осъ­щест­вява­не­то им, ще проу­мее­те, че се нуж­даят от се­риоз­ни ко­рек­ции. Ко­га­то вре­ме­то им дой­де, ще ви по­мог­не чо­век, с ко­го­то ще се за­поз­нае­те точ­но днес. Пе­тък е ху­бав за ду­хов­на ак­тив­ност, някои ще нап­равят от­кри­тие, от кое­то ще бъ­дат осо­бе­но до­вол­ни.

РИБИ

Без­край­но­то по­ле на ин­туи­ция­та е ва­ше и ви под­сказ­ва обе­зпо­кои­тел­ни дей­ствия на ко­ле­ги по вре­ме на от­със­твие­то ви. При­тес­не­ния­та ви ще се ока­жат из­лиш­ни. В мо­мен­та сте в емо­цио­на­лен по­дем и мно­зи­на са об­зе­ти от коп­неж за ин­тим­ни пре­жив­ява­ния – ще ги по­лу­чи­те, но и ще ос­та­не­те ра­зо­ча­ро­ва­ни. Мно­го ско­ро ви пред­стоят про­ме­ни, кои­то ви га­ран­ти­рат нап­ре­дък и ус­пе­хи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене