Зверски пребитият в Гоце Делчев възрастен мъж бере душа, пуснаха побойника на свобода

След 24-часовото задържане в РУ-Гоце Делчев от ареста е освободен 27-годишният Иван Пиринлиев от Хаджидимово. Той бе задържан в качеството му на извършител на тежък побой над 68-годишния Иван Шущраков, който в момента е на лечение в столичната болница „Токуда“.  Животът на Шущраков продължава да е в опасност, съобщават лекарите. Срещу побойника е образувано досъдебно прооизводство, съобщи Инфомрежа.

Инцидентът стана в петък, 28 април, към 11:39 часа пред хранителен магазин „Екстра“ в Гоце  Делчев. Според информация от полицията, между двамата мъже възникнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа.

Вследствие на побоя Иван Шущраков получи тежка черепно-мозъчна травма и кръвоизлив в мозъка и бе транспортиран по спешност в „Токуда“.

Още същия ден полицаите от Гоце Делчев прибраха в ареста 27-годишния Иван Пиринлиев със заповед за 24 чаа.

Срещу Пиринлиев, който работи в шивашкото предприятие „Пиринтекс“ в Гоце Делчев, ще бъде повдигнато обвинение за нанесена тежка телесна повреда.

Младият мъж не е семеен. В Гоце Делчев и родния му град Хаджидимово се слави като буен младеж, демонстриращ сила и вмешателство при всякакви скандални ситуации, тъй като тренирал таекуон-до.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене