Изписаха от болница „Св. Анна“ пребитите в Хаджидимово Георги Войнов и Благовест Къшев

След направената му тежка операция ветеринарният лекар Георги Войнов вече е изписан от столичната болница „Света Анна“ и се възстановява в дома си.

За домашно лечение е изписан и другият пострадал при семейния скандал мъж – Благовест Къшев от село Ново Лески, който е чичо на съпругата на пребития Георги Войнов. Той бе транспортиран в софийската болница с реална опасност за живота.

Както ИНФОМРЕЖА писа, семейният скандал, който прерасна в жесток побой, се случи на 19 април около 09:40 часа пред магазин в Хаджидимово. В роднинското меле участници бяха братът на пострадалия ветеринарен лекар Кирил Войнов и баща им – отец Димитър Войнов, който е свещенослужител в църквите в Огняново и Балдево.

Веднага след нанесения побой над Георги Войнов и чичото на съпругата му – Благовест Къшев, полицията в Гоце Делчев задържа за 24 часа Кирил Войнов.

По случая е образувано досъдебно производство, като полицията и прокуратурата продължават да изясняват обстоятелствата около побоя над двамата мъже, които по чудо бяха спасени от лекарите в Гоце Делчев и УМБАЛ „Света Анна“.

И след изписването на пострадалите мъже жители на община Хаджидимово продължават да обвиняват за скандала и нанесените тежки черепни травми бащата на двамата братя – отец Димитър Войнов.

Каква е истината и кой е действителният извършител на грозното деяние, предстои да установят разследващите органи, които работят усилено по случая, тъй като версиите както за побоя, така и за реалния извършител са много и все още неизяснени докрай.

Предстоят разпити и на битите Георги Войнов и Благовест Къшев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене