Трагично! Изпаднали в беда пернишки служители на реда бутат патрулната си кола

Пернишки полицаи, които бутат патрулната си кола, взривиха мрежата. Кадърът, направен от очевидец на случката, се появи в социалната мрежа Фейсбук и моментално предизвика стотици коментари и харесвания, пише Блиц.
Фотосът е направен на междуградски път и на него се виждат двамата служители на реда, изпаднали в беда. Голяма част от потребителите в мрежата са категорични, че попадналата в кадър ситуация изобщо не е смешна.
„Положението е трагично.Това са хора, които трябва да всяват респект,а стават за смях на сульо и пульо. Само за миг се поставете на тяхно място…Мебелите в офисите им са от вкъщи,нямат интернет в кабинетите,за да могат да си вършат качествено работата,купуват си всички канцеларски материали.Това родната полиция.Трагично е,а не смешно”, отбелязва с възмущение дама от Добрич.
„Интересно как не си давате сметка, че точно това недоимане, и лоши условия за работа са допринесли за това някои от тях да са корумпирани и да търсят начин за екстра кеш. Присмивайте им се още утре бутащите може да сте вие!!!”, пише друг потребител.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене