На вниманието на Община Благоевград! Скандална снимка взриви фейсбук: Помияри окупираха благоевградския квартал „Еленово“

8 бездомни кучета плашат хората. Снимката е направена рано сутринта на кръстовище, близо до спирката на градския транспорт обслужваща линия №2.  Разгневени благоевградчани коментират:

Анелия Маеркова-Борисова:

Всеки ден минавам от там с бебешка количка, предлагам там да стои по един защитник на тези „безобидни животинки“ да ни съпровожда по време на разходка! Аз не искам да се оглеждам постоянно дали няма да ни нападне някое куче. Имаме куче вързано в двора и го храним всеки ден, мисля че така се отглежда куче, а не да защитаваме във фейсбук бездомните!

Мария Асенова:

Благоевград, Еленово 2017, часът е около 6 сутринта… не ме питайте как ходя на работа сутрин минавам точно от там… 8 на брой достатъчно да те разкъсат!

Десислава Иванова

Вместо да се всява паника, прочетете малко как трябва да се държиш и реагираш когато има куче около теб. Тях ги е страх повече от вас и като видят някоя истерична майка да търчи към детето и да крещи „не пипай кучето“ кучето се стряска и има по-голяма вероятност да нападне. Прочетете и обяснявайте на децата си от малки, че кучето не е играчка и дори най-кротките могат да реагират зле в дадена ситуация. И когато решите да си вземете куче трябва да знаете каква отговорност поемате, а не после да го изхвърлите, защото ви опикало пътеките или наръфало обувките.

Нели Драгинова

В събота вечер тази глутница беше заобиколила дъщеря ми и ѝ се беше наложило да се покатери на една паркирала кола, за да се отърве. При положение, че тя от животни не се страхува… Та моля природозащитниците да не ни дават предложения как да се държим при среща с куче, защото тук става дума за цяла глутница в случая!

Велко Чапкънов

Покрай тези“безобидни“кучета не е за минаване.Агресивни са,нападат хората и не може да се мине пеша,а помислете че сутрин рано децата излизат на училище.Време е да започнете да мислите трезво и да обръщате внимание и на жителите на тая държава,докато не е станало късно и не изядат някой човечец.

Даниела Пеева

Заради тия кучета звънях на спешния няколко пъти и ми казват предали сме сигнала,ама си имало ред докато не нападнат някой човек в жк Ален Мак е същата картинка….

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене