МВР акция в Мосомище! Задържаха майката на местния бизнесмен И. Либов за търговия с контрабандни цигари! ВИЖТЕ СКАНДАЛА!

Майката на търговеца на коли от село Мосомище община Гоце Делчев – Иван Либов беше задържана преди около час при полицейска акция за търговия с контрабандни цигари

Жената има магазин в селото, чийто реален инвеститор е синът и. Търговският обект се намира в село Мосомище и от доста време насам продава контрабанди цигари, а по сигнал на местни жители и алкохол. След извършвано наблюдение от страна на разследващите органи, престъплението било констатирано и последвала спешна акция. На място са намерени стекове с цигари без бандерол, оказало се, че търлговския обект работил почти на черно, без да се пускат касови бележки дори и за законната стока. Към момента съдържателката на магазина – майката на Либов се намира в МВР – Гоце Делчев, но нямаме информация каква ще и бъде мярката. Цяло село Мосомище е в шок от случилото се. Всички жалват жената която изгоря като бушон от схемите на сина си, който реално стоял зад мръсния незаконен бизнес. Дали пък няма да се окаже че това е реалният бизнес на Либов, маскиран зад търговия с коли и хранителни стоки?

ПОВЕЧЕ ПО СЛУЧАЯ И ТОВА ДАЛИ СЕЛО МОСОМИЩЕ Е МЕКА НА БИЗНЕСА С КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТИНК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене