Седмичен хороскоп за 22 – 28 април

Овен 21 март – 20 април

Светла събота и Томина неделя за всички нас. Не влизайте в разправии и конфликти в съботния ден независимо от провокиращите обстоятелства. Насочете важните си срещи и посещения за неделя. Всичко предприето ще тръгне по план, ще намерите каквото търсите, а и някой, който отдавна ви търси, ще ви намери. Отдавна протакани дела и начинания ще тръгнат в този ден, ще получите творческо вдъхновение след посещение на приятно място и срещи с ведри хора. Вечерта Венера и Луна са в благословен съвпад, който ще покровителства тенденцията за зачеване. На 24-ти задействайте нови програми и начинания, работете върху сделки с недвижими имоти. Във вторник е добре да се огледаме и ослушаме, да проверим как стоят нещата в посока на престижните ни проекти. Нещо ще се промени в негативна посока, не рискувайте излишно и се пазете от съветите на хора, които имат различен от вашия интерес. На 26-и между 6,43 ч и 15,17 ч Луната дефилира в своя 30-и лунен ден. В тези часове може да направите крачката, която ще зависи само от вас и за която не бива да се съобразявате с другите. Съдбата ни оставя на собствен ход, доброто и злото не се намесват и не дирижират живота ни. Станете диригент на собствената си амбиция. На 27-и оставете интуицията да ви води, а на 28-и стойте далече от хора, които могат да ви вкарат в конфликти. Венера навлиза във вашия знак.
Телец 21 април – 20 май

22-ри е денят на голямото суетене. Трудно ще вземете решение. Посетете хората, които винаги са ви помагали в критичен момент със съвет и лична благословия. В неделя всичко предприето ще тръгне в благоприятна за вас посока. Дори и да сбъркате нещо, ще се окаже, че точно така е трябвало да постъпите. Преградите са лесно преодолими, особено тези в ума. Препоръчват се водни процедури. Вечерта носи вдъхновен любовен привкус, който ще стимулира и творческото ви вдъхновение. В понеделник финализирайте имотна сделка. Може да откриете отдавна търсеното жилище или място, където да развивате дейността си. 25-и носи тежка енергия. Може да се стигне до сблъсъци и в световен план. На това новолуние пет планети се събират на провокативната граница между Овена и Телеца, където са родени най-големите диктатори, които светът познава. Пазете се от манипулация. На 26-и може да си позволите крачка в посоката, която е важна лично за вас, за амбициите и сърдечните ви желания. На 27-и може да направите изгодна сделка и да изпреварите действията на конкуренцията. В тези дни говорим само за печалби, любовта е на втори план. Ретроградно движещата се Венера напуска Телеца и се приютява при сексуалния Овен. Ако мислите само за пари, ще останете на сухо в любовта, но когато ги спечелите, тя ще се върне.
Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в първата декада ще изживеят неприятен съботен ден с проблеми и спънки, които ще предизвикат разправии и скандали. Не се препоръчват колективни инициативи. Все някой ще закъснее, а друг ще подпали огъня на недоволството. В неделя не мислете за работа, а поработете на любовния фронт. Вероятни са изневери и разочарования, но повече за родените в последните дни на зодията. В този ден старото среща младото, но всеки ще намери за какво да остане при другия. В понеделник всяко начинание ще получи награда, ще продължи успешно, ще ви осигури стабилност на доходи и връзки. Действайте изпреварващо. 25-и е зареден с агресивна енергия. Тъмните сили ще се възползват от слабостите ни и ще ни вкарат в капани. 26-и дава възможност да подновите стопирана дейност и да предприемете крачка в посоката, която отдавна ви привлича. В този ден нито доброто помага, нито лошото може да ни навреди. Направете това, което отдавна искате да задвижите и постигнете в бизнеса и в живота. На 27-и е лесно да отделите полезното от вредното, но големите амбиции заслепяват. 28-и е ден на пророчества и осветяване на тенденциите за бъдещите събития. Съвпадът на Меркурий, отговарящ за човешкия ум, с Уран – планетата на космическия разум, ни позволява да уловим тенденциите за бъдещото ни развитие.
Рак 22 юни – 21 юли

Чудесен уикенд и за вас. Съботният ден ще ви зареди с вдъхновение, с възможност да се изплъзнете от зависимостите и да отидете, където отдавна ви е отвело сърцето. Не спорете, поклащайте глава в знак на съгласие, а ако се отвори възможност, бягайте по тъча на личните си желания. В неделя всичко ще се развие много добре за вас, ще постигнете нещо непостижимо и ще получите подкрепа в труден момент. Ден на водата, добре е за закалителни водни процедури. Вечерта късметът ще проработи за калените в любовните авантюри. На 24-ти работете за деца и наследници. Каквото купите или придобиете като собственост, ще работи за интересите на вашите наследници, а не лично за вас. Подсигурете децата с имот и жилище. За родените в третата декада 25-и ще бъде един от най-проблемните дни за месеца. Нещо неприятно напира да се случи. Съдбата ви дава знаци кое може да се развали и къде да не пипате и да не ровичкате. Вероятни са проблеми във връзка с главата. Тенденцията е към прединсултни състояния. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. 26-и ви дава повече степени на свобода, отдъхвате си от някого и нещо. Може да спечелите неочаквани пари. На 27-и оставете интуицията да ви води, тръгнете по линията на предчувствията. 28-и е денят на бунтарите, предстоят революционни обрати.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 22-ри е противопоказно да се провеждат колективни инициативи. Губите си времето в празни приказки. В този ден никой никого не слуша, а се опиянява от собственото си говорене. Тълпата е неуправляема. Препоръчва се пост и въздържание. Посетете учителите си. Отложеното за неделя ще мине както сте го планирали, с повече екстри и възможности, отколкото предполагате. Навлизате в чудесен двудневен период, в който много от проблемите ви ще се изчистят и разрешат, ще се радвате на успешни срещи и материални придобивки. В понеделник може да рестартирате стари проекти и да спечелите дело. Най-добрият ден за покупка на недвижим имот и финализиране на брокерска сделка. 25-и дава предимство на силните. Ще се пускат фитили, целящи да провокират и тестват общественото мнение. Родните в третата декада ще имат ползи от конфликтите между други двама. Не предприемайте нищо, съдбата ще се погрижи за вашия интерес. На 26-и правите грешен ход, ако не бъдете себе си и не направите това, което смятате за правилно. Не се съобразявайте с никого. На 27-и първата мисъл е вярна, после нещата се разводняват и се взимат грешни решения. На 28-и бъдете разпоредителни, в противен случай ситуацията ще се управлява от лакеите и шутовете, които сте си назначили или с които сте се сдобили във времето назад.
Дева 23 август – 22 септември

На 22-ри идеите ви ще бъдат окупирани и копирани от конкуренцията. Бъдете внимателни в споделянето. Един от критичните дни за месеца. Лесно се провокират конфликти, ругаем се по незначителни поводи, влизаме в преразход на сили и средства. Неделният ден ще ви отведе на приятно място, но там нещата може да се провалят, ако не сте с правилните хора. Съдбата ще ви даде знак с кого трябва да скъсате и с кого да продължите. 24-ти е ден с вдъхновяваща, оздравяваща и зареждаща енергетика. Някой ще зареди и банковата ви сметка, а това ще ви накара да почувствате облекчение. Може да се теглят кредити и да се купува имот. Следете кръвното и пазете очите. Ще сънувате пророчески сън. Във вторник енергетиката е на кота нула. Нищо съществено да не се предприема. Неблагоприятно за раждане със секцио. Ще се раждат деца с нестандартна ориентация и поведение. На 26-и всеки на своето ниво може да постъпи както му се иска и му харесва. Кармичните връзки не работят, оставени сме на собствен ход. На 27-и ставате с точното усещане за полезното и вредното. Доверете се на сигналите на тялото. Яжте каквото ви се дояде, бъдете с тези, които обичате от все сърце. Може да извадите късмет и от лотарията на живота. Не отклонявайте поръчки и покани. На 28-и скандалите са почти неизбежни за родените в първата декада.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Не предприемайте важни дела в съботния ден. Посетете за консултация и съвет човек, на когото вярвате и се осланяте. Този ден сваля маските, казваме си неща, които е трудно да се преглътнат. Не се препоръчва участие в дебати. Вечерта е вдъхновена, записвайте хрумванията си. Неделният ден е благоприятен за пътуване, за опознаване на нови места и хора. Направете водни процедури, мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Посаденото в градината ще се хване и ще даде богата реколта. Вечерта Луна и Венера блестят заедно на небосклона. Дано и вие сте до любимия човек. Понеделнишки се решавате на ход, който отдавна подготвяте. Добре е за сделки с недвижим имот. Обезпечавате деца и внуци. Родените в третата декада ще изживеят нещо тежко и мъчително във вторник. 25-и е денят на хидрата, поглъщаща Луната преди точното новолуние. Нищо съществено да не се предприема. Стойте настрана от всичко, което може да ви навреди и разболее. Не споделяйте идеи и намерения, не планирайте запознанства и старт на нови дейности. 26-и дава на всеки възможност да бъде себе си и да постъпи както му харесва. 27-и идва с прозрение за вредите и ползите от определени ваши намерения и действия. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на него. На 28-и сте на път да завладеете нова пазарна ниша. Действайте от позиция на силата, не се бавете.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се чудесен уикенд с възможност да излезете извън рамките на ограниченията, да бъдете на приятно място с близки на сърцето ви хора. Съботната вечер е заредена с вдъхновение и любов. Правите нужните връзки и в живота ви се появява точният човек. 25-и е денят, в който всичко при вас може да тръгне по вода, да се преодолеят рамките и ограниченията и да се поеме курс към по-добър и уреден живот. Доверете се на интуицията, пътувайте. Вечерта може да направите и бебето. Понеделнишки сте заредени с енергия, позволяваща да задвижите процедура, от която сте се притеснявали. Може да изкарате добри пари и от брокерска инициатива. Ден за покупка или капариране на жилище и имот. Във вторник властват тъмните сили, изплуват на повърхността негативните ни мисли и желания, които ще ни създадат проблеми. Останете, където сте, не предприемайте нищо важно. В следващите два дни Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Ще водите тежки битки за насъщния. Участвайте в конкурси. На 26-и дайте най-доброто от себе си. Не се съобразявайте с наложените забрани, ако чувствате, че пречат на личното ви развитие. 27-и идва с усещане за полезното и вредното. Това, към което имате приятно усещане, е правилният път и избор. Яжте само това, което ви се дояде. На 28-и всичко ще се постига със скандал и фасони.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в първата декада ще изживеят тежки моменти в съботния ден, особено ако се опитват да се надприказват с някого и да наложат мнението си. Много енергия ще отиде в неприятни разправии. В неделния ден проблемите ще са повече за родените в последните дни на зодията, и то поради неотстъпчивостта на близки и любими. Пътувайте, отдалечете се от проблемите и може да намерите правилното решение. Желателно е в този ден да си върнете дълговете, но не само паричните, а и тези, изискващи обич и внимание. 24-ти дава стимул за развитие, определя печеливша за вас посока и ви дава възможност да направите силен ход. Нищо не може да ви спре, ако искате да тръгнете в нова посока. На 25-и печелите, ако не се съобразите с никого. Вероятно е да подложите крак на колега и да вземете за себе си повече екстри. 26-и е благодатен ден за нови начинания, които сте подготвили и уговорили от доста време. Каквото се посади в тези дни, ще се хване и ще ви дари с богата реколта. И мислите ви са окрилени от вдъхновение, даващо възможност да се внедрите в перспективна среда. Не търсете подкрепа и не допускайте намеса. Ненамесата е особено важна в този ден. На 27-и се залагат тестови програми. Ще почувствате кое е важно и кое не. На 28-и сами ще си създадете проблеми и ще предизвикате нечия агресивна реакция. Вероятни са инциденти.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Както и да постъпите в съботния ден, все ще влезете в преразход на сили, средства и пари. Поне си създайте условия за приятни моменти и релакс. Пътувайте, резервирайте си почивка на приятно място и за неделя планирайте водни процедури. 25-и ще ви донесе приятни моменти и вести, които ще помогнат да излезете от зациклена и проблемна ситуация. Вечерта сте на път да си създадете любовни проблеми и да влезете в интриги. Чакат ви два трудни дни, в които ще изживеете доста негативни и рискови моменти. На 24-ти нищо не бива да се унищожава. Пазете квитанции и бележки. Ще се окаже, че до дни ще ви потрябват. Не сечете дървета и не подарявайте цветя. Пазете очите и следете кръвното. До сряда не вадете зъб по възможност. Не се препоръчват и оперативни намеси в областта на главата. На 25-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. От няколко страни ще ви атакуват, може да загубите престижни позиции и да ви елиминират на конкурс. Но като се събудите на 26-и, знайте, че ви чакат дни на победа и възход. Родените до 1 януари може да имат неочаквани печалби в този ден, а за другите 27-и ще донесе награди и поощрения. Излизате от невървежа и на 28-и поставяте ултимативни условия. Каквото и да сте загубили до сряда, ще си го върнете или ще получите нещо, което струва много повече от загубеното и пропуснатото.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не се срещайте с много хора и не планирайте публични изяви в съботния ден. Лесно се стига до конфликти и празно бърборене, което разводнява нещата и увеличава дистанциите. Пресечете вредните за вас и за семейството ви контакти. Вечерта останете сред свои, а за неделя планирайте пътувания към приятни и вдъхновяващи места. Препоръчват се срещи с учители, треньори и наставници в една или в друга област. В неделната вечер е време за среща с любовта, а и бебето може да направите. 24-ти дава възможност да намерите обект, офис или имот и да си подсигурите база за бъдещо развитие и самостоятелна дейност. На 25-и енергията е на кота нула. Лесно се влиза в капани. Не насрочвайте важни и отговорни срещи и не приемайте нови предложения. Не теглете кредити и не си позволявайте да изпаднете в зависимост от някого и нещо. На 26-и родените в първата декада ще имат повече разходи. Този ден се свързва със свободната воля. Направете това, което ще ви освободи от зависимости и ограничения. Ще е трудно, но не и невъзможно. На 27-и не си позволявайте компромиси. Ако нещо ви настройва на внимание, значи има за какво. Очаквайте опити за намеса. Интуицията ще ви даде правилен съвет. На 28-и печелите тежки битки и елиминирате конкурент. Ден на прозрение за бъдещето. Идват ви блестящи идеи, които ще донесат печалби.
Риби 20 февруари – 20 март

През уикенда Луната е във вашия знак. Съботната вечер носи вдъхновение и дава решение на проблемите от деня. Пазете се от контакти с много хора. Не заставайте на ничия страна, за да не си докарате неприятности. Ако споделите идеите си с някого, той ще ги реализира преди вас. В неделя е време за почивка, пътувания и приятни моменти с любимите хора. Близо до вода ще получите вдъхновение. Луна и Венера са в съвпад във вашия знак. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Чудесен момент за любовни срещи и запознанства. В понеделник с лекота се уреждат имотни и наследствени дела. Може да намерите жилище или офис. Капарирайте без протакане и не позволявайте друг да ви отмъкне сделката. 25-и е ден на обрати и подмолни действия. Може да изпаднете в изолация. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. На 26-и правите силен ход и печелите допълнителни пари. Реализираните идеи от миналото ви правят актуални в момента и ви осигуряват предимство за бъдещето. На 27-и ще се събудите с ясно усещане за правилната и грешната посока, за това какво е полезно или вредно за вас. Ден на устата. Доверете се на усета си, яжте само това, което ви се яде. На 28-и още от сутринта започват проблеми. Родените в първата декада да не предприемат нищо рисково. Вероятни са травми и травмиращи ситуации. Спазвайте правилата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене