ХОРОСКОП ЗА 23 АПРИЛ

ОВЕН
Днеш­ни­ят неделен ден има двойнс­т­ве­на ха­рак­те­рис­ти­ка за вас. Ще ви се на­ло­жи да пре­о­до­ле­е­те труд­нос­ти, за да ре­а­ли­зи­ра­те стре­ме­жи­те си, но са­мо ако пос­тъп­ва­те ра­зум­но, без из­лиш­но при­бър­з­ва­не и кон­т­ро­ли­ра­не на емо­ци­о­нал­ни­те си ре­а­к­ции. Труд­нос­ти­те в дру­гия слу­чай ще ви нап­ра­вят нер­в­ни, дръз­ки и до­ри бе­зот­го­вор­ни.

ТЕЛЕЦ
То­зи ден не е лош за по­ве­че­то от вас. Неделя се свър­з­ва с фи­нан­со­ви за­ни­ма­ния, но ще въз­ник­нат ог­ром­ни неп­ри­я­т­нос­ти, свър­за­ни с па­ри. Не зло­у­пот­ре­бя­вай­те с да­де­но­то ви до­ве­рие. На­деж­ди­те на по­ве­че­то от Те­лец се свър­з­ват с чо­век, кой­то е го­тов да ви по­мог­не във всич­ко и да ока­же вли­я­ни­е­то си на мно­го мес­та. Пъ­ту­ва­не­то ви ще е за­гу­ба за вас.

БЛИЗНАЦИ
Го­ле­ми зат­руд­не­ния се из­п­реч­ват на пъ­тя ви и въз­пи­рат ва­ши­те кон­к­рет­ни дейс­т­вия във връз­ка с осъ­щес­т­вя­ва­не на пла­но­ве­те ви. То­ва не би­ва да ви раз­ко­ле­ба­ва, про­е­к­ти­те ви неп­ре­мен­но ще се ре­а­ли­зи­рат, но ще ви се на­ло­жи да дейс­т­ва­те с нес­тих­ващ ен­ту­си­а­зъм до пъ­лен ус­пех. Око­ло вас ви­тае ат­мос­фе­ра на за­вист и тя съ­що е при­чи­на за труд­нос­ти.

РАК
В неделя Ра­ци­те мо­гат да се въз­пол­з­ват от под­к­ре­па­та на доб­ри и пре­да­ни при­я­те­ли. Са­ми­те вие днес сте къс­мет­лии и де­ла­та ви ще имат по­ло­жи­тел­но раз­ви­тие. Ня­ма да е из­лиш­но да се съ­о­б­ра­зя­ва­те в по-го­ля­ма сте­пен със си­ту­а­ци­я­та око­ло се­бе си. Неделя да­ва въз­мож­ност за при­до­бив­ки или па­рич­ни пе­чал­би от из­вър­ше­на ра­бо­та.

ЛЪВ
Щас­т­ли­ва слу­чай­ност ще ви раз­ми­не с очак­ва­ни неп­ри­я­т­нос­ти и ще се пре­вър­не в на­ча­ло на по­ре­ди­ца от ус­пе­хи, ко­и­то ще ви поз­во­лят да се ре­а­ли­зи­ра­те по же­лан на­чин. Днес е на­ча­ло­то. Сре­щи­те ви днес се ха­рак­те­ри­зи­рат с по­ви­шен емо­ци­о­на­лен гра­дус. В де­ло­ви­те кон­так­ти ще въз­ник­нат ня­кои про­ти­во­ре­чия. Не пре­неб­рег­вай­те съ­ве­ти­те.

ДЕВА
Дейс­т­вай­те без при­тес­не­ния по де­ло­ви въп­ро­си, ко­и­то ви ин­те­ре­су­ват. Ще се сблъс­ка­те с мно­го труд­нос­ти и от­ча­я­ни­е­то ще бъ­де мно­го бли­зо до вас, ще ги пре­о­до­ле­е­те без ос­та­тък. Раз­чи­тай­те на лич­ни­те си въз­мож­нос­ти и уси­лия. Ус­пех за оне­зи от вас, ко­и­то раз­ре­ша­ват спо­ро­ве. Изяс­не­те си по­зи­ци­я­та на ня­кои хо­ра око­ло се­бе си.

ВЕЗНИ
Днес най-мно­го ви под­хож­да да про­я­ви­те твърд ха­рак­тер и да бъ­де­те не­о­т­с­тъп­чи­ви в ис­ка­ни­я­та си. Мо­же­те да за­во­ю­ва­те ус­пех в де­ло­ви­те дейс­т­вия, при про­веж­да­не на пре­го­во­ри, под­пис­ва­не на про­фе­си­о­нал­ни до­го­во­ри, в сфе­ра­та на фи­нан­си­те и при де­ло­ви пъ­ту­ва­ния. За ус­пе­хи­те си тряб­ва да се пре­бо­ри­те за спе­чел­ва­не­то им.

СКОРПИОН
Де­нят е мно­го до­бър за Скор­пи­о­ни­те и ако има­те се­га кон­к­ре­тен план за дейс­т­вие, без съм­не­ние ще пос­тиг­не­те ус­пе­хи. Но ако не сте ре­ши­ли как­во да пра­ви­те и раз­чи­та­те на слу­чай­но раз­ви­тие на не­ща­та, неделя ще бъ­де обик­но­вен ден. Мно­зи­на мо­гат да на­со­чат уси­ли­я­та си във фи­нан­со­ва­та сфе­ра и да ре­а­ли­зи­рат пе­чал­ба.

СТРЕЛЕЦ
Ден за при­до­бив­ки, за лю­бов, за ак­тив­на про­фе­си­о­нал­на дей­ност при Стрел­ци­те. При­до­бив­ки­те ще пос­лед­ват от ес­тес­т­ве­ния ход на съ­би­ти­я­та око­ло вас чрез кон­так­ти и вза­и­м­ни дейс­т­вия, но тряб­ва да из­бяг­ва­те рис­ка или да раз­чи­та­те на шанс. Пла­ни­рай­те, под­ло­же­те на ана­лиз се­гаш­ни и пред­с­то­я­щи дейс­т­вия.

КОЗИРОГ
Мно­зи­на от Ко­зи­рог из­г­леж­дат не­а­н­га­жи­ра­ни към соб­с­т­ве­ни­те си проб­ле­ми днес и ня­как си с “ле­ка ръ­ка” ще след­ват съ­би­ти­я­та на де­ня. Ня­кой от служ­ба­та ви ще де­мон­с­т­ри­ра не­за­чи­та­не на лич­ност­та ви, ко­е­то ще бъ­де сиг­нал за про­ти­во­пос­та­вя­не­то ви. Ус­пеш­ни ще бъ­дат де­ло­ви­те кон­так­ти, ще на­ло­жи­те лич­ни­те си виж­да­ния по да­ден въп­рос.

ВОДОЛЕЙ
Пред­с­та­ви­те ви за ус­пе­шен ден мал­ко се раз­ли­ча­ват от ре­а­л­ност­та, за­що­то раз­чи­та­те из­к­лю­чи­тел­но на лич­на­та си ак­тив­ност. Шан­сът е на ва­ша стра­на, той е ха­рак­те­рен за про­фе­си­о­нал­ния ден, за фи­нан­со­ви­те ви ан­га­жи­мен­ти, за при­я­тел­с­ки­те кон­так­ти или те­зи с вли­я­тел­ни ли­ца, ко­и­то ще са го­то­ви да ви под­к­ре­пят при нуж­да.

РИБИ
Ус­пе­шен ден за ак­тив­ни­те меж­ду вас. Днес мно­зи­на ще бъ­дат об­ла­го­де­тел­с­т­ва­ни от хо­ра, на ко­и­то сте пра­ви­ли ус­лу­ги, ма­кар че не­до­вол­с­т­во­то ви към те­зи ли­ца по съ­що­то вре­ме е би­ло ог­ром­но. В неделя сте в със­то­я­ние да ре­ши­те важ­ни проб­ле­ми, ко­и­то на­пос­ле­дък са ви по­тис­ка­ли. Дейс­т­вай­те без ко­ле­ба­ние и ис­ка­йте от­п­ла­та за тру­да си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене