ХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ

ОВЕН
Предстои ви ползотворен ден, почти няма област, в която на Овните да не им върви. С по-изострено внимание действайте днес по отношение на бизнеса, не е лошо да ползвате опита на по-компетентни от вас хора. В този смисъл контактите ви днес са много благоприятни. Ще получите добри съвети за бъдещите ви бизнес планове.

ТЕЛЕЦ
Петък е късметлийски ден за Телците. Очертава се положителна промяна на бюджета ви, нищо чудно част от вас да бъдат приятно сюрпризирани с крупна сума. Доста добре ще се разреши и проблем от домашно-семейно естество, заслужава си да го отпразнувате.

БЛИЗНАЦИ
При вас днес се очертават благоприятни трансформации в делово отношение. Ще имате възможност чрез работата да увеличите доходите си. Важно е да сте общителни, включете на пълни обороти личния си чар, защото чрез контактите ви днес ще получите придобивки. Стремете се да получите изчерпателна информация и се пазете от грешки.

РАК
Петък е много успешен ден за Раците. Ако в момента ви интересуват въпроси от финансово естество, сега можете да излезете от затруднение. Възможни са придобивки и по професионална линия. Засилените обществени контакти ще ви донесат материален и емоционален късмет.

ЛЪВ
Петък е свързан с благоприятното разрешаване на проблем, който за повечето от вас е материален. Ще имате финансови успехи, не е изключено да бъдете приятно изненадани от парична придобивка. По отношение на работата ви днес бъдете максимално концентрирани и усърдни.

ДЕВА
Денят е доста добър и за представителите на Дева, но няма да им е излишна предпазливост. Работете последователно, равномерно и търсете оптималните варианти за постигане на замислите си. Постарайте се да бъдете добре информирани и достатъчно гъвкави, за да избегнете дебнещи ви грешки и неприятности.

ВЕЗНИ
Хармоничен и приятен ден с добри възможности за материални приходи е петък за Везните. За съжаление не сте застраховани от грешки, внимавайте особено в професионалните си дела. При някои ще възникне напрежение и вкъщи, но ако се овладеете, ще можете с малко внимание и разбиране да го разсеете и постигнете съгласие.

СКОРПИОН
Днес мнозина от Скорпион са объркани и неуверени, това вероятно се дължи на развоя на личните им дела в момента. Действително се налага увеличено внимание, за да се предпазите от гафове, най-вече с интимния партньор. Наблегнете на професионалната изява, там се очертават късмет и влиятелни протекции.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците са притиснати от очертаващи се финансови проблеми. Бързо задействайте контактите и връзките си, имате достатъчно влиятелни приятели, които ще ви помогнат да намерите разрешение. За някои от вас решението ще дойде от неочаквани материални постъпления или наследство. На други късметът днес е в службата. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас.

КОЗИРОГ
В работата си днес ще усетите промяна, която вероятно ще ви донесе известни трудности. Денят е неприятен не само в службата, ще ви създаде и лични ядове. Не изпускайте нервите си и внимавайте с вземането на решения. Потърсете съдействие от близък приятел, за да се предпазите от допускане на грешки с лоши последици за вас и близките ви.

ВОДОЛЕЙ
Плодотворен е петък за вас, очакват ви хубави метаморфози в личния живот. Ще се радвате на любовен късмет и лесно ще преодолявате материалните проблеми. Изключително полезни са контактите ви – в бизнеса, в работата и в интимен план. За някои е възможен паричен сюрприз. Бизнесмените да внимават и да се пазят от неправилни действия.

РИБИ
Мнозина от Риби днес са напрегнати, не са изключени неприятности от домашно-семейно естество. Въздържайте се максимално от скандали с интимния партньор, дори когато той е инициаторът. Наблегнете на професионалната работа и ще се почувствате удовлетворени. В момента успехите ви там са най-силно изразени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене