Мъж от Рибново удари 100 бона от лотарията след пророчески сън на жена му

Рибново вече има своя тото късметлия. Джамал Бабечки спечели 100 000 лева от Националната лотария, пише сайта  ИлинденПрес.

Новината, че печалбата идва в гърменското село, се разпространи бързо в целия район и зарадва местните жители, които пожелаха на щастливеца да си харчи със здраве парите.

Късметът споходил младия мъж съвсем случайно, когато той и съпругата му били на пазар в Гоце Делчев. Двамата решили да си изпробват късмета и си взели пет-шест лотарийни билета, които обаче не били печеливши. На тръгване към Рибново, съпругата казала на Джамал да си взимат още два билета, ей така, за всеки случай. Мъжът послушал жена си и купил още два талона.

Когато се прибрали двамата проверили билетите и се оказало, че единият крие джакпот от 100 000 лева. Свързали се с Националната лотария и оттам потвърдили добрата вест.

Новината за тото късмета в семейство Бабечки се разнесла бързо из цяло Рибново и бързо обиколила дори и съседните гърменски села. Местните се радват на усмихналото се щастие на Джамал Бабечки, който работи в строителството и дори в следващите месеци планирал да замине на гурбет, за да припечели няой и друг лев за близките си.

Жителите на Рибново си спомниха, че само преди няколко дни съпругата на Джамал разказала на близки приятелки, че преди 2-3 месеца сънувала странен сън. Привидяло й се, че семейството спечелило джакпот от 200 000 лева. Обадила се на мъжа й, който по това време бил на строителен обект в София, и му заръчала да купи няколко лотарийни билета. Той я послушал, но нищо не спечелил. Даже й се обадил и й казал: „Заради тия твои сънища само пари харча“.

Сега обаче се оказа, че явно сънят на жената е бил пророчески.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене