Екстрасенс с мрачна прогноза! Посочи точната дата, на която започва Третата световна война

Португалският екстрасенс Хорацио Вилегас, който твърди, че е пратеник на Бог, посочи, че Третата световна война ще започне тази година, на 13 май, когато се навършват 100 години от появата на Дева Мария на децата във Фатима, пише „Експрес”. Началото ще даде Доналд Тръмп, а предвестник на войната е ударът на американците по военната база в Сирия. Вилегас твърди, че е предсказал победата на Доналд Тръмп още през 2015 година, като е посочил, че в САЩ ще победи „републиканец, крал на илюминатите”.

„Войната ще е кратка, ще свърши скоро, а войниците ще се върнат по домовете си до 13 октомври 2017 година”, казва Вилегас, цитиран от пик. Според него, Русия също ще участва, тъй като се е ангажирала прекалено много в Сирия, а Китай ще влезе във войната поради ангажираността му със Северна Корея.

 Според екстрасенсът, пророчество на Нострадамус предсказва голяма война след смъртта на „Мабус”, кояйто според него е Башар Асад. „Предполагам, че Асад ще бъде бомбардиран и ще загине, това е единствения начин да го отстранят от властта”, смята Вилегас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене