Обрат! „Жертвата“ на обира в Гоце Дечев надхитрил крадците!

Започва спешно полицейско разследване в банковия клон

Гоцеделчевски бизнесмен стана обект на кражба вчера. Това се случи минути преди 11.00 часа, след като гръцкият гражданин с бизнес в града, изтеглил от местна банка колосалната сума от 150 000 Евро.

С чанта в ръка той напуснал банката и станал незабавно обект на плячкосване. На метри от банката 2-ма мъже с мотоциклет го ударили по главата с твърд предмет и издърпали дипломатическия куфар от ръцете му, с надежда, че са направили удара на живота си. Е, да ама не! В чантата имало само куп листчета от банковата транзакция, фирмени документи и печати, а голямата сума бизнесменът скрил във вътрешният джоб на якето си.

Случаят гръмна по трасето като развален телефон, обирът бе окачествен като „обир на годината“, крупен обир и т. н,, а се оказа, че бизнесменът надхитри всички и е добре, че е прибрал парите до „сърцето“ си, заблуждавайки крадците, че носи чанта пълна с пари. Днес историята е с щастлив финал, обаче случаят е сериозен. Започва разследване в банката, от където се предполага, че е изтекла информация за банковата операция.

Проверява се дали някой чиновник е предал на крадците информацията, че този човек е изтеглил голяма сума пари. Така, че полицията едва сега започва сериозна работа по случая. На разпит са призовани всички банкери, имали информация за тегленето на парите, както и близки на бизнесмена, имали информация по темата..

ПРЕДИШНИ СТАТИИ ПО ТЕМАТА

ШОК: Въоръжен грабеж в центъра на Гоце Длчев посред бял ден, обраха…

Само в toppresa.com! Подробности за крупния обир в Гоце Делчев

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене