Емил Велев-Кокала се оправдава защо прати треньора на Банско „да се шиба“ и другите свои изцепки в зимния курорт

Треньорът на „Оборище“ Емил Велев се опита да даде обяснение защо е псувал футболистите и треньорите на Банско, с което за малко да предизвика бой на двете скамейки

Тогава той стигна до развала на отношенията си с отколешния си приятел и настоящ треньор на „козлите“ Петко Медвецки като го прати „да се шиба“. Причината бе, защото неговият тим вместо да победи завърши 0:0 вместо да победи, както очакваше. Основното обаче бе обвинението, че футболистите на домакините са играли нахъсано срещу неговия отбор.

„Много им е криворазбран феърплеят. Те се ритаха като магарета, а съдията ги оставяше да правят, каквото искат. Счупиха скулата на едно момче. Проблемът е, че вече са изпаднали, но се хвърлиха  срещу нас сякаш играят за място в Лига Европа. От пейката им един масажист, който се води треньор на вратарите, не спря да вика по нашите футболисти, а съдиите си траеха. Как след това да не псувам“, отсече Кокала.  и изрази претенции и към качеството на терена на стадион „Свети Петър“.

От Банско не му останаха длъжни и на свой ред отвърнаха. „Кой му е дал правото на този човек да ни нарича „селяни“, „боклуци“, псувни и ред други неща, които не ми е удобно да споменавам. Може да го наричат легенда на „Левски“ и България, ами да се държи като такъв!!! Като някои го наричат легенда, никой няма да го търпи. В крайна сметка всеки има достойнство и просто е сгрешил нещо адреса. Той се изнерви, защото не победи неговия отбор, както му се искаше. Че сме изпаднали, според него какво трябва да направим? Да легнем и да умираме, да му пуснем гювеч? Може да сме изпаднали и играхме за честта си. Показахме го, а той дали има чест“ коментира изпълнителният директор на Банско Йордан Баряков в отговор.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене