Обрат на делото срещу Ембака! Трима работници скочиха срещу убития легионер Н. Чивиев

Нови подробности около фаталния инцидент на АМ „Струма“, при който бе убит легионерът Николай Чивиев, изплуваха днес в съдебна зала. По думите на трима от свидетелите Чивиев е нанасял удари върху лекия автомобил на обвинения в убийството Емил Първанов – Ембака.

Видях как човек политна от черната кола и падна, след което продължи на четири крака, това разказа преди минути шофьорът на камиона Костадин Котороков, пръскал лепило и асфалт на магистралата във фаталния ден.

Драгомир  Младенов, който също е работил на магистралата, обясни, че също е имал инцидент с шефа на охраната Н. Чивиев, който карал колата си директно срещу неговата.

Искаш ли да ти спукам гумите, така се обърнал Чивиев към Младенов.

Както struma.bg писа, Емил Първанов – Ембака е предаден на съд за това, че на 26.06.2015 г., около 13.30 ч. на новостроящ се обект „магистрала Струма“, ЛОТ-4, чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев от София, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

Пострадалият Николай Чивиев работел в „Агромах Роуда“ ЕООД като координатор от 03.11.2014 г. Отговарял и организирал обезпечаването на строителството с материални ресурси, оперативно управление на строителните дейности, технически надзор на съоръженията, решавал оперативно проблемите, възникнали в процеса на строителната дейност и др.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене