Причината за падането на Шоуто на Слави вчера!!!

Вчерашното предаване на „Шоуто на Слави“ е свалено заради отвореното му писмо и свързани с него призиви за бунт и гражданско неподчинение в нарушение на редица закони, твърди „Труд“, като се позовава на източници от bTV

Официалната позиция на bTV, че „bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV“.

bTV направи промяна в програмата си за вчера вечерта, когато вместо новият епизод на „Шоуто на Слави” от 22.30 бе пуснато повторение.
Първоначално планираният за днес епизод не бе излъчен „поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си.
bTV и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми. Същевременно bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV, “ гласи официално изявление на медията по случая.
Днес Слави Трифонов и екипът му ще дадат пресконференция в 13.00 часа, но още не е съобщено къде, предаде блиц.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене