Поредно папарашко попадение! Лилия Стефанова от „Шоуто на Слави“ гласува в Благоевград…

Вокалистката на Ку-ку бенд Лилия Стефанова упражни правото си на вот във II ОУ „Димитър Благоев“.  Тя бе придружена от баща си Отец Петър и майка си Аделина.

Лили е родена  в Благоевград на 22 март 1990 г. Отгледана е в духа на религията, тъй като баща ѝ е свещеник, а майка ѝ – секретар на църковно настоятелство. Те са хората, които я насочват към музиката и я записват да пее в детски хор. Средното си образование Лилия получава в училище с музикална паралелка, в родния си град, с профил народно пеене.

Тя е откритие на  Магдалена Николова, Методи Байрактарски – Айс и Наско Янкулов. Става едно от момичетата на благоевградската музикална компания „Пирин Арт Мюзик“. Лили се явява на конкурса организиран от Наско Янкулов, шеф на „Ара Мюзик“ за Благоевград по онова време и дясната му ръка Байрактарски, зам шеф на новата музикална компания… След няколко месеца заради скандал в ръководството фирмата се разпада.

През 2011 година се явява на кастинг в риалити шоуто Гласът на България, излъчващо се по bTV, с песента „Обещай ми любов“. Тя преминава на втория етап и е избрана от Ивана – нейният „треньор“ и става част от нейния отбор. На втория етап „Вокалните двубои“ тя отпада, след като се състезава с Мариам Мовесян, като заедно трябва да пеят песента „Son of a Preacher Man“. Ивана избира Мариам Мавесян да продължи в третия етап на шоуто и Лилия отпада. Продуцентите на предаването – Seven-Eight Production и Слави Трифонов я канят да се присъедини в Ку-Ку бенд и оттогава тя е вокал в групата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене