Компроматната война за изборите започна !!!

Днес сайта, който е свързан с небезизвестния Иван Хамбарджийски – Бриндо, противоречива личност, но без съмнение човек с позиции. Пиринско.ком пусна скандален запис със съмнително качество и произход, който се чува ясно гласът на Даниела Савеклиева. Не става ясно точно в какъв аспект, но с една дума „ гласувай с отвращение”.

В сайта пише:
„Гласувай за нас с отвращение! С този призив Областният координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград, Даниела Савеклиева агитира в частен разговор с гражданин, член на комисията в разгара на кампанията за президентските избори, които се проведоха тази година.

На медията ни беше предоставен запис от въпросния телефонен разговор, на който кандидат-депутатът за 44-то Народно събрание Даниела Савеклиева, освен че призовава да се гласува за партията на Борисов с „отвращение“ си позволявала по телефона да упражнява натиск върху членове на РИК-Благоевград. В разговора се чува, как Савеклиева се разпорежда с въпросното лице в комисията да наблюдава, как останалите членове на комисията от партия ГЕРБ гласуват и така да упражни своя вот“.

Ние от Топ Преса винаги сме обвинявани, като жълти, долни, прости, отвратителни, селски, неграмотни…но смеем да кажем, че компроматната война никога не е била наша визитна картичка и се обявяваме против компроматите. Сайта на Топ Преса е единствената медия, която не позволява да има анонимно хейтърство за разлика от всички други медии.

Изборите са сблъсък на идеологии, на програми и т.н. Ние не вярваме, че г-жа Савеклиева го е казала това, но настояваме да се чуе и нейното становище.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене