Минка Капитанова поздрави за 8-и март служителките в общината, дамите от пенсионерския клуб и детските учителки в Дебрен и Дъбница

Кметът на община Гърмен Минка Капитанова по случай Международния ден на жената – 8-и март, удостои с уважение, цветя и скромна почерпка дамите от пенсионерския клуб в Гърмен.На празничната раздумка Капитанова пожела на възрастните жени много здраве, внимание и уважение от най-близките им хора в демействата, както и спокойни старини.

Да поздрави дамите от администрацията си и да им поднесе цветя по случай 8-и март, гарнирани с уважение, кметицата събра в кабинета си цялата женска гвардия общински служителки.

Към нежната част от работещите в гърменската администрация се присъединиха и няколкото мъже от различните отдели и дирекции, които от своя страна поздравиха празнуващите си колежки ведно с кмета Минка Капитанова.

Много цветя и добри пожелания приеха от кмета си дамите от администрацията в Гърмен, които също изсипаха своите като пролетен дъжд върху Капитанова.

С много емоции, детски усмивки, красива програма, игри и сърдечни пожелания посрещнаха в Деня на жената Минка Капитанова и децата, учителите и персоналът от двете детски заведения ОДЗ „Пролет“ в с. Дъбница и ДГ „Никола Вапцаров“ в с. Дебрен.

Кметицата подари много цветя на учителките и жените от персонала, които също й върнаха красивия жест.

„Този 8-и март бе един от най-хубавите и емоционални празници за мен. Изключително щастлива се почувствах от празничния заряд, с който ме посрещнаха в двете детски градини, жените от общинската администрация и възрастните пенсионерки и за пореден път се убедих, че именно в това се състои богатството, което трябва да се стремим да трупаме всички като положителен и най-вече човешки капитал“, коментира осмомартенските инициативи в Гърмен Минка Капитанова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене