Николай Бошкилов: Скъпи приятели, ПОИСКАЙТЕ ПРОМЯНАТА, за да имаме една сигурна, стабилна и солидарна държава

Днес част от кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България” в Пиринско, се срещнаха с благоевградската общественост, членове и симпатизанти на партията.

Николай Бошкилов, вторият в листата на „БСП за България”, който е Областен и общински председател на БСП, заяви пред събралите се, че от тях зависи промяната на държавата и най- вече на техния живот.

„Скъпи приятели, поискайте промяната, за да имаме една сигурна, стабилна и солидарна държава. БСП сложи началото на тази промяна в България с победата на президентските избори на Румен Радев и Илияна Йотова. Наше задължение е да продължим и да доведем промяната докрай. Да посочим път – друг, различен. Да водим по този път и да бъдем гарант, че няма да се отклоним от него. Както заяви нашият председател – Корнелия Нинова , нашата България може да се изгради от силен, здрав, образован, работещ и единен народ. А как можем да постигнем това? Първо, като поставим конкретна и дългосрочна цел – 8 милиона българи и нито един на и под прага на бедност.”

Общинският съветник и заместник председател на БСП в Благоевград – Гергана Янчева, която е десета в листата, заяви, че имаме нужда от млади обучени и добре подготвени кадри, които са подготвяни от професионалното и висшето образование, така че да отговарят дългосрочно на потребностите на икономиката и пазара на труда по региони.

Като юрист тя отбеляза, че за нея е изключително важно основополагащо изискване на демократичното общество е реално върховенство на закона. То е закона ключовата гаранция както за свободата на личността, така и за резултатната борба срещу престъпността и корупцията. Решени сме да положим усилия за гарантиране бързо и справедливо правосъдие за всеки български гражданин.

Младежкият лидер на БСП в Пиринско и най- младият кандидат в листата на коалиция „БСП за България” – Ваня Маникатева отбеляза, че основните и амбиции като кандидат за народен представител се свеждат до това-  Българската социалистическа партия да поеме отговорността за развитието на страна. А това нещо ще бъде възможно само, ако БСП спечели предсрочните парламентарни избори на 26 март и изпълни своята предизборна платформа.

„Моите амбиции се свеждат до това един ден когато имам деца, те да не бъдат социално отхвърлени, искам да получат качествено образование, да бъдат добре подготвени специалисти в своята сфера, да останат да работят и да се развиват тук в България. Искам децата ми да имат достъп до качествено здравеопазване във всеки един момент. Нека превърнем страната в желано място за живот на днешните и бъдещите поколения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене