Съдбовният жребии поразбърка прогнозите в Пиринско! Щастливите номера вкарват в битката с преференциите адвокат А. Мелниклийска с №11 за ГЕРБ и Г. Янчева с №10 за БСП

Преди малко станаха известни номерата, с които партиите ще участват в изборите, с номер 11 е ПП ГЕРБ а № 10 е БСП. Така в играта с преференциите в Благоевград по силата на щастливия номер се включва и адвокат Адриана Мелниклийска под номер 11 в герберската листа. №10 Гергана Янчева пък излиза напред в листата на БСП. Номерата облагодетелстват областния център, тъй като е възможно броят на депутатите оттук да бъде по-голям.

Припомняме, че прогнозите бяха в следващия парламент от ГЕРБ да влязат Даниела Савеклиева, Бисер Михайлов, Ал. Манолев от Сандански и младият Стефан Апостолов, сега възможността тази конфигурация да се промени с номер 11 е реална. По същия начин и в БСП е възможно да има промяна. Янчева може да измести В. Бошкилов от второто място. Ето какъв е жребият и в останалите партии.

Номер 21 се падна на „Реформаторски блок – Глас народен“. След тях бе изтеглен номер 7, с който в бюлетината ще се подвизават представителите на ПП Български демократичен център. В изборната надпревара пък с номер 19 ще бъде ПП Национална републиканска партия. За Коалиция от партии „Движение „Да България“, „Зелените“ се падна номер 16. Номер 18 в бюлетината ще е за Българска левица и Зелена партия.

След тях бе изтеглен номер 20, с който в бюлетината ще се подвизават представителите на Българско национално обединение. В изборната надпревара пък с номер 14 ще бъде ПП Възраждане. За ДПС се падна номер 9. Номер 15 в бюлетината ще е за „Движение Презареди България“ на Николай Бареков. След тях бе изтеглен номер 8, с който в бюлетината ще се подвизават представителите на „Коалиция АБВ и Движение 21“. В бюлетината с номер 6 ще участва партията на Веселин Марешки „ВОЛЯ“. Номер 2 в бюлетината ще е за Движение за радикална промяна „Българската пролет“. В изборната надпревара пък с номер 1 ще бъде „ДРОМ“ с председател Илия Илиев.

След него бе изтеглен номер 12, с който в бюлетината ще се подвизават представителите на „Зелените“. За Обединени патриоти (Атака, НФСБ и ВМРО) се падна номер 17. Номер 13 е за ДОСТ. В бюлетината с номер 3 е „Движение напред България“. След това изтеглиха името на Нова република, ДСБ, Съюз за Пловдив, Българска демократична общност, които ще бъде с номер 4 в бюлетината. „Коалиция на недоволните” е с номер 5.

П. Иванова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене