Неврокопчанката Крисия D с две нови песни

В края на изминалата година младата певица обеща на публиката, че през 2017 ще бъде по-продуктивна и ще обогати репертоара си с повече заглавия. Пред телевизия “Планета” Крисия D потвърди първоначалните си намерения и дори издаде, че в момента активно работи не по една, а по две нови песни. Първата от тях ще бъде поп фолк парче, за което тя се довери на младия автор Деян Асенов. В момента се поставят финалните щрихи в музикално и текстово отношение и съвсем скоро Крисия D ще влезе в звукозаписното студио. Другата мелодия пък ще продължи професионалното развитие на изпълнителката в жанра фолклор. Тя ще бъде доста различна като звучене, по-модерна и нетипична като проект от това, което сме свикнали да виждаме в ефира на “Планета Фолк”. За създаването й Крисия D работи с композитор от Македония.
Наред с работата по новите песни, певицата се радва и на клубни изяви. Последната от тях бе в Банско и остави емоционален спомен в сърцето на Крисия D.

“Съвсем изненадващо, когато излязох на сцената, видях, че сред гостите е Ивана. Изключително много се развълнувах, както от тази неочаквана среща, така и от подкрепата, която усетих от нея. Щастлива съм, че изпълнител от ранга на Ивана уважи участие на млад изпълнител като мен, а това е още едно доказателство, че приемствеността между вече доказали се имена в музиката и по-млади изпълнители съществува”, разкри Крисия D.

planeta.tv

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене