„Пирин“(Разлог) се изфука с нова екипировка, с която ще играе през пролетта

Отборът на Пирин Разлог е с нова екипировка, с която ще търси по-предно класиране в Югозападната Трета лига

През пролетния полусезон в югозападната трета лига отборът от Разлог ще играе с екипировка на италианската „ZEUS“. Тя е издържана в станалия традиционен през последните години син цвят.

Именно с нея вчера отборът се снима и за календар. Тя бе облечена специално за него като играчите и треньорите можаха да я изпробват за първи път само няколко часа след пристигането и в Разлог със специален куриер. Това става едва сега и заради екипировката, а и заради факта, че отборът е много различен от есента. Привлечени бяха 9 нови попълнения за последния месец, доста играчи и си тръгнаха. Сред зимните нови попълнения в тима са: Свилен Минчев, Димитър Мавродиев, Христо Петров, Йордан Йовчев, Марио Балакчиев, Благой Родов, Димитър Стоев, Джейхан Зайденов и Николай Хаджиниколов.

Днес „Пирин“(Разлог) ще гостува на „Септември“ в Симитли. Двамата треньори Христо Джоджов и Антон Бачев се разбраха контролата да е в Симитли, въпреки че имаше вариант и да е в Разлог. Именно това ще отложи първата възможност да бъде демонстрирана новата екипировка и да бъде изпробвана в действие. Това обаче може да се случи тази събота, когато разложани представят своя тим пред собствена публика с конрола срещу „Места“(Хаджидимово).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене