„Германея“ днес не тренира, но уреди престижна контрола с „Лудогорец“

Студът сковал тази сутрин Сапарева баня и региона се оказаха проблем и попречиха местния отбор да проведе планираната двустранна игра

С нея трябваше да приключи първия етап от подготовката, но минусовите температури и мъглата принудиха старши треньора Милен Лахчев да се откаже от двустранната игра и да я замени с тренировка на градския стадион. През тази седмица футболистите бяха на подготвителен лагер в Сапарева баня, като през следващата подготовката ще продължи само с едноразови тренировки. Същевременно се разбра, че от клуба са договорили контрола с „Лудогорец U16“. Спарингът ще се проведе в Сандански на 11-ти февруари.

Тимът получи кратка ваканция до понеделник, когато се събира отново и продължава тренировките си. Именно след началото на идната седмица се очаква в отбора да пристигнат нови попълнения. В курортния град определено имат нужда да напаснат своя състав, след като през зимната пауза от там си тръгнаха почти половината футболисти заедно с напусналия досегашен наставник Атанас Стоилов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене