Пиарката на БСП Лили Евтимова мина под венчило с избраника си

Лилия ЕфтимоваЗам. шефката на парламента Мая Манолова и министър А. Найденов сред ВИП гостите

Най-желаната мома на БСП – Кюстендил Лилия Евтимова каза „да” на избраника на сърцето си Димитър Алексиев. Двамата се венчаха в обредния дом в областния град, а сред гостите бе зам. шефката на парламента Мая Манолова, придружена от военния министър Ангел Найденов.

Сватбата бе ВИП събитието на януари, като събра на едно място приятели на младоженеца, експерт в Областна дирекция на полицията в Кюстендил, и почти цялата младежка структура на червените, която от години се ръководи от Лили.

Много беше хубаво, каза кумата на младото семейство Катя Янчева. Тя и съпругът й били избрани от новото семейство Алексиеви да им бъдат пример в живота.

Двете с дъщеря ми участвахме заедно с Лили в подготовката, даже два дни преди сватбата ушихме „на ръка” сто шифонени полички за късметчетата, които хвърля кумата над главата на младоженците, сподели Катя Янчева.

Младото семейство получи много подаръци, но най-хубавият подарък се очаква  през пролетта, когато семейство Алексиеви очаква първото си дете, за което вече се знае, че ще бъде момче.

Здраве и семейно щастие пожела на пиара на червените зам. шефката на парламента Мая Манолова. Лили Евтимова-Алексиева и Катя Янчева са сред близките сътрудници на зам. парламентарната шефка от времето, когато тя оглавяваше областната структура на БСП в Кюстендил.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене