ХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ

ОВЕН
Днес Овните са си поставили планове, които на всяка цена трябва да изпълнят. Вторник е подходящ ден за сериозна активна работа. Денят може неприятно да ви сюрпризира, ако не се съобразите с някои пречки и обстоятелства.

ТЕЛЕЦ
Темата за деня при Телците са парите. Може би имате някакви финансови затруднения, но те не са фатални и не бива болезнено да ги изживявате. Вторник не е подходящ за положителни корекции в това отношение. Днес ще получите приятен подарък от жена, която ви протежира в службата.

БЛИЗНАЦИ
За вас денят предлага неприятности от жени. Вероятно доста засегнати и обидени ще се почувствате, но ако се абстрахирате, ще разберете, че съвсем не сте в неизгодна позиция и денят е прекрасен. Не се впускайте в излишни харчове. Опитайте да се ограничите.

РАК
Раците ще се зарадват от неочаквани приходи в дома. Въпреки че принципно не сте авантюристи и държите на сигурността, вторник предлага и хазартен шанс. Много от вас ще получат известие в дома си за осъществяване на надеждите, касаещи служебната ви реализация.

ЛЪВ
Малко неприятен вторник за Лъвовете. Обстановката около вас е доста напрегната и изнервяща. Бъдете много внимателни на обществени места и в службата си. Някои от вас ще получат известие за пътуване или командировка. Успешно ще е пътуването, ако е с цел финанси.

ДЕВА
За Девите вторник се очертава труден и с препятствия. Основната характеристика за деня на настроението ви се определя от неяснотите и нестабилността в любовните ви отношения. Намирате се като във вакуум и това дава отпечатък в отношенията ви с околните.

ВЕЗНИ
Ден за пътуване е вторник и е най-характерно при хората, които се занимават с обществени дела. Везните отново ще бъдат в добро настроение от развитието на деловия им живот. Добрите обстоятелства ще съпътстват само хората, които са активни в обществената и трудовата си изява.

СКОРПИОН
Мнозина от Скорпионите ще „прегърнат“ вторник като свой ден и ще се опитат да удовлетворят желанията си за хазарт. Днес обаче не е подходящ ден и въпреки затрудненията ви от финансов характер, не го правете, защото ще претърпите лични загуби, които ще ви дестабилизират.

СТРЕЛЕЦ
Финансовите затруднения като че ли определят характера на деня при вас. Доста неудовлетворени ще сте от обществените си контакти и бизнес срещи. Причината потърсете в себе си. Не обвинявайте никого за собствените си провали, променете подхода си към хората. Приятно известие или подарък от жена може да получите най-неочаквано на работното си място.

КОЗИРОГ
Денят е доста добър в делови аспект при вас. Успешни могат да бъдат вашите преговори днес и да разчитате напълно на хора с възможности. Макар че денят протича добре за вас, днес не бива да се занимавате с финансови операции или някакъв вид спекулации. Няма да ви върви и в банкирането, по-добре отложете планираните сделки за по-благоприятен период.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете излючително внимателни във вторник. Денят ще ви „подхвърли“ на странни изпитания. Или няма да сте разбрали важна информация, или пък ще се лишите от нещо важно. Това не е така ярко фиксирано в служебните ви отношения и денят преминава добре на работното ви място. Обществените ви контакти ще имат лошо отражение с градиращо напрежение.

РИБИ
Днес вие можете напълно да разчитате на приятелите си и за много неща да се съветвате с тях. Ще имате неангажирано отношение към личните си проблеми и ще отлагате решаването им. В службата можете да потърсите подкрепа от началниците си, а някои от вас ще спечелят много от такъв ход. Не смесвайте служебните взаимоотношения с личните, ще обърка преценката ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене