Неврокопчаните Борислав Хазуров и Любомир Витанов пред завръщане в Банско?

Нападателят е провел експресен разговор с управата на отбора от зимния курорт веднага, след като се разбра, че спонсорът Иван Арнаудов напуска „Пирин“(Гоце Делчев)

Атакуващият футболист набързо обмислил ситуацията, след като също толкова ясно бе, че предстои сериозна редукция на финансите. Той поискал да се завърне, там където преди началото на сезона напусна само седмица преди старта му, а не е тайна, че в Банско неведнъж не криха своето разочарование от решението му и това на Любомир Витанов. Именно те бяха в основата на схемата на новия треньор Петко Медвецки, който не криеше, че разчита изключително много на тях.

Той веднага опипал почвата с телефонен разговор с изпълнителния директор Йордан Баряков с питане за завръщане. Очаква се отговорът и на наставника Петко Медвецки, който има основна роля при селекцията и който неведнъж през сезона не скри, че откровените проблеми в нападение лишиха тима му от успех в няколко мача. Любомир Витанов също се очаква да подсили банскалии. И той за последно игра в „Пирин“(Гоце Делчев).

Двамата дадоха повод за информация около евентуалния им трансфер в отбора от зимния център, след като не се явиха на тренировката на неврокопчани. Любомир Витанов дори се съблече за заминание с водения от Петко Медвецки отбор. в крайна сметка дали той и колегата му ще започнат „нов мандат“ в ски курорта се очаква да стане ясно в близките часове като всичко е въпрос на преговори.

Николай Хаджиниколов пък със сигурност напуска Банско. Новината бе потвърдена както от него, така и от ръководството на бъдещия му отбор „Пирин“(Разлог). За него това ще бъде завръщане у дома, след като преди година той напусна тима.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене