ХОРОСКОП ЗА 16 ЯНУАРИ

ОВЕН
С много разум и отговорност започвате седмицата и можете да се надявате на добри постижения. Те имат отношение само към традиционната ви работа. За някои понеделник носи изненадващо предложение за парична печалба, но ще излезе блъф.

ТЕЛЕЦ
Понеделник е положителен за вас, с малки изключения за някои. Денят е спорен за професионалните ви дела. Някои ще попаднат в особена ситуация и е невъзможно да се разминете с инцидента и ще последват допълнителни трудности. Възможни са парични постъпления.

БЛИЗНАЦИ
Днес всички от Близнаци трябва да бъдат много внимателни през целия ден. Понеделник е труден и ви изправя пред непреодолими препятствия. Възможно е те да са чиста случайност, но не правете опити да продължавате да действате до постигане на положителен резултат.

РАК
Понеделник е успешен за Раците в личен и делови план. Благоразположени сте към околните и това ви носи успех. Някои ще се сблъскат с неприязънта на колега или някой шеф. Макар и забелязали, не давайте право на оскърблението да говори у вас.

ЛЪВ
Правото да постигнете успехи в деловия живот не ви е отменено и дори днес е още по-засилено. У вас сега са характерни такива положителни показатели като търпеливост, самообладание и чувство за дълг. Усилията ви ще осъществят желаните резултати.

ДЕВА
За Девите събитията в понеделник са наситени с доста приятни изненади. Днес имате власт без сила, което в много случаи ви прави подчинени на съответната ситуация. Трябва да избягвате всякакво противоречие в службата, не влизайте в конфликти.

ВЕЗНИ
Денят е удобен за всякаква делова дейност. У мнозина личи носталгично настроение и нежелание за работа, но днес имате добър шанс за реализация и ще бъде жалко да го пропуснете. Единственото нещо, което не трябва да предприемате сега, е пътуване.

СКОРПИОН
Напрегнат понеделник за Скорпионите, внимавайте най-много в отношенията си със семейството. Много от вас ще се конфронтират с тях поради сблъсък на интересите. Тези противоречия могат да прераснат в насилие. Професионални успехи и възможности не липсват.

СТРЕЛЕЦ
Склонни сте да постъпвате лекомислено днес и по този начин е възможно да настъпят загуби за вас. Бъдете внимателни към онези, които се опитват да стават близки с вас – това са хора с нечисти намерения. Не давайте израз на неприязън към тях, отмъстителни са, но имайте едно наум и не казвайте пред тях плановете си. Работният ден ще бъде успешен за Стрелците.

КОЗИРОГ
Мнозина от вас ще допуснат грешки в действията си днес и това ще ви постави в неизгодно положение спрямо колегите или съдружниците. Бъдете наблюдателни на работното си място и избягвайте конфликти, а още по-малко да ги създавате. Ще получите приятно съобщение, което касае ваш имот, за който от доста време се борите с институциите за някакво разрешително.

ВОДОЛЕЙ
Доста финансов се определя понеделник за вас, но не бива сами да придвижвате дела от подобен характер. Във всички случаи ще загубите, ако го направите. Ако работите в екип с други – ще спечелите. Понеделник дава възможности за подписване на договори или допълнителни споразумения, които ще ви обезпечат за година напред. Заемете се с изпълнението на поетите ангажименти.

РИБИ
Голяма активност проявявате днес и можете да дадете силен тласък на делата си. Въпреки това трябва ясно да си поставите целта, която преследвате, защото сега е възможно да действате в няколко насоки едновременно и да не завършите нищо. Разпилени сте днес поради вашата затормозеност, свързана с пари. Очакванията ви не се припокриват от реалността.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене