Чудо невиждано в УМБАЛ – „Света Анна“! Дрогиран доктор брои трупове по време на дежурство: Днес беше слаб ден, само трима умряха..

ПОТРЕСАВАЩ СКАНДАЛ В ПРЕС.БГ!

ДРОГИРАН ДОКТОР „МЕНГЕЛЕ УБИВА ХОРА“ В УМБАЛ „Света Анна София“ !

ПИЯН ИЛИ ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА АМФЕТИ ДОКТОР ЙОРДАН ИКОНОМОВ БРОИ ТРУПОВЕ И РЕПРЕСИРА ПАЦИЕНТИ В КЛИНИКАТА!

Истинска лавина в редакцията на прес.bg – първият истински електронен вестник на България. Група недоволни пациенти буквално нахлуха в столичния ни офис с надеждата са получат личната си справедливост срещу,  както го нарекоха те – един истински представител на „бялата мафия“ в България.

„Много се говори за бялата мафия в България. Много се говори за лекарския геноцид и рекет, но никой не смее да говори с имена и факти… Рядко са случаите в които медии като вас и „Господари на ефира“ се наемат да водят война с тази мафия, защото тя показва силата си и дори твърди, че е непобедима. Примерите са много. Последно време нашумя скандала с онкодиспансера в град Пловдив, където пациенти буквално са осакатявани ЗА ДА СЕ ИЗТОЧВА ЗДРАВНАТА КАСА. ..“ възмутено започва Невянка Стоянова, която е представител на групата решил ада се опълчи срещу един истински образ на „доктор Смърт или доктор Менгеле“ В България. Обектът на атака е УМБАЛ „Света Анна София“ където като вътрешен лекар специализант е назначен Йордан Дионисиев Икономов. „ Този човек е за затвора. Моментално трябва да се самосезира Главния прокурор, здравното министерство, МВР и всички заинтересовани инстиуции, които искат да спасят човешки животи…“ разкриват ни потърпевшите пациенти. Според разказът им доктор Йордан Икономов ги е рекетирал за пари, пиян и дрогиран… „ Лежах в болницата. Този човек идваше в неадекватно състояние, с разширени зеници на дежурства.. Цялото отделение се страхуваше от него защото вика, псува и заплашва пациентите..“ разказва Иван Иванов, който също е един от потърпевшите на това нечувано лекарско поведение. За щастие… ЦЕЛИЯТ МЕГАСКАНДАЛ ЧЕТЕТЕ ТУК (ПРЕС.BG)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене