Мартин Газиев напуска „Пирин“(Гоце Делчев) в посока „Царско село“

Само няколко месеца, след като се завърна в Гоце Делчев, роденият в Абланица футболист се завръща в София

За него това ще бъде втори период в столицата, след като преди това изкара 6 месеца в друг столичен клуб – този на „Септември“.

Така досегашният футболист на неврокопчани се превърна в петото ново попълнение в експресната селекция на новия му тим. Преди него Царско село се договори за привличането на нападателя Павел Петков, който до момента се състезаваше за „Ботев“(Враца).
Според  информациитe  двете страни са си стиснали ръцете и бившият нападател на Банско, който е и юноша на „Левски“, ще продължи кариерата си във втородивизионния столичен тим.

Царете действат усилено по селекцията и освен това тимът е разговарял и с бившия футболист на Септември София Мартин Газиев, който игра за  родния си „Пирин“(Гоце Делчев) през есента. Той минава за един от най-желаните от наставника на Царско село Никола Спасов футболисти.

До момента воденият от опитния специалист клуб привлече в състава си Божидар Кацаров от „Септември“ и Георги Радев от Созопол, като тимът освободи над един цял отбор играчи.

Освен тях със софиянци подписа с вратаря на Панагюрище Филип Димитров. Той е юноша на Пирин Благоевград, бе и юношески национал. В последствие смени доста отбори. Наставникът на Царско село Никола Спасов потвърди , че Димитров е подписал.

Само преди две седмици втородивизионния отбор освободи всичките си трима вратари, а по рано през сезона бе освободен и опитният Боян Пейков.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене