Без категория

ЖЕСТОКА ДРАМА! Мъж заплаши жена си, че ще се самоубие заедно с детето им

полицияМъж заплашил жената, с която живее, че ще убие детето им, което е едва на 2 годинки, а после и себе си20-годишната майка е настанена по спешност в кризисен център и се надява час по-скоро съдът да й издаде заповед за незабавна защита по закона срещу домашното насилие, съобщи pik.bg.

Сигналът за семейната разпра постъпил в полицията в около 20,25 часа в петък. Гневният съпруг не само пребил жена си, но извадил нож и я заплашил, че първо ще убие детето, а после и себе си. След това грабнал бебето и изчезнал.

Жената веднага, щом останала сама, се обадила в полицията. Служителите реагирали незабавно. Час по-късно гневният 33-годишен съпруг бил открит заедно с детето в къща в Аксаково, където семейството живее. Побойникът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а майката и детето са настанени в кризисен център. По случая е образувано досъдебно производство, уточняват от пресцентъра на полицията. С това обаче лошите новини от уикенда не свършват.

В неделя друга майка и момиченце на годинка и половина също са били настанени в кризисен център, след като била пребита от мъжа, с когото живее. Младата жена и детето й живеят в Несебър. И в двата случая жените не за първи път са обект на домашно насилие, уточняват от социалните служби.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене