ПМГ „Яне Сандански“, гр. Гоце Делчев получи поредното признание за своята работа в областта на английския език

Това се случи на традиционното Общо събрание на престижната Асоциация на Кеймбридж училищата в България, чийто брой само за нашата страна е 120

Домакини на събитието бяха ямболските ПГПЧЕ „Васил Карагьозов“, СУ „Св.Климент Охридски“ и ОУ „П.Р.Славейков“. По време на тържествената вечеря на форума, по традиция бяха връчени годишните награди на Асоциацията. Сред всички нейни членове ПМГ „Яне Сандански“, гр. Гоце Делчев се класира в челото на най-авторитетната категория „ За най-добро представяне на състезанието по английски 2016“. То бе десето юбилейно и в него през тази година се включиха рекорден брой ученици Състезание 2016 г. счупи всички рекорди! Почти 8 000 (7923) участника във вътрешноучилищния кръг, а на национално ниво, където право на изява получиха 694 участници с най-добри показатели!

Тогава учениците на неврокопската гимназия впечатлиха всички с представянето си, което бе отчетено и на официалната церемония по награждаването на лауреатите в тазгодишната надпревара в няколко категории с участието на стотици учители, директори и официални лица. Селма Уруч – 8 в клас, с преподавател Мариана Карамитева, Йордана Спирова – 9 а клас с преподавател Гергана Шарланджиева, Костадин Койков – 12 а клас с преподавател Миглена Витанова завоюваха признанието на проверяващите и на своите опоненти с резултатите си на нива A2, B1 и C1 и получиха много награди и сертификати.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене