ХОРОСКОП ЗА 11 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН
И В неделя ви преследват неприятности, особено медиците и тези. Става въпрос за психически натоварен ден, не толкова за лоши обстоятелства. Може да се наложи да разтоварите програмата си, но това ще ви помогне да разрешите успешно професионален проблем. Ако се отнася до пари, ще получите известие за благоприятен изход на ваше дело в тази връзка.

ТЕЛЕЦ
Днес усилията на повечето от Телец ще бъдат възнаградени по някакъв начин. Някои имат финансови притеснения, но те определено са неоснователни. Бизнесмените да обърнат внимание на деловия живот, стремете се към равноправни партньорски отношения, това ще ви донесе печалби и съдружие. Ново запознанство ще се окаже много полезно за мнозина от вас. В службата спокоен ден, ще се чувствате удовлетворени от работата си.

БЛИЗНАЦИ
Вашата сдържаност и днес ще е много полезна при разрешаване на някои лични проблеми. Важно за възстановяване на партньорските ви отношения е взаимното разбирателство и съгласие по основни пунктове. В службата съчетайте усилията си с някого, освен че работата ще ви спори, ще се радвате и на доверието на колега. Бизнесмените да обменят мнения и идеи със съдружниците си, очаквайте печалби при партниране.

РАК
Раците в неделя са в добро настроение, обстановката около тях се променя. Вероятно е пътуване или смяна на местопребиваването. Напрежение очаква тези, които са на работа, дистанцирайте се и запазете спокойствие. Имате толкова влиятелни протекции тук, че просто сте недосегаеми. Важно е да комбинирате действията си с някого, съветвайте се и съгласувайте мнение с партньори. Каквато и съвместна работа да захванете, ще ви носи успех днес.

ЛЪВ
Характерни за вас са придобивките в неделя, особено за юристи и медици. Ще спечелите финансови дела, ще получите добри новини или ще бъдете доволни от парична печалба. Може би професионално някои не се чувстват комфортно, заради клюки и обсъждания по ваш адрес, не се дразнете и се съсредоточете в работата си, имате симпатията и подкрепата на шефовете си. Бизнесмените ще имат нов контакт, който може да прерасне в съдружие, партньорските отношения също носят успехи днес.

ДЕВА
В този ден интелектът ви работи безупречно и ви носи нови идеи, открива нови перспективи. При някои – ново запознанство, което може да прерасне в приятелство, нови чувства, нови придобивки за дома. Силен ден за професионална изява, ще реализирате печалби и в извънслужебни ангажименти. Неделя обаче е критична за бизнесмените, възможни са неприятности във ваш ущърб.

ВЕЗНИ
За Везни успешен ден за обществени занимания и ангажименти. Възможно е мнозина днес да сменят работното си място, което ще изживеят доста болезнено, заради неясната перспектива. Възможно е обаче промяната да е свързана със смяната на шеф или ръководител. За бизнесмените – плодотворен ден при съдружен бизнес и съвместна дейност. С партньорите, напротив – възможни са проблеми и загуби.

СКОРПИОН
Днес Скорпионите са на любовен кръстопът, имат избор, но с алтернативно значение. От вас зависи дали ще вземете правилното решение, няма съмнение, че ще се справите. Финансово силно печеливш ден, възползвайте се, но без непремерени рискове. В службата някои ще имат неприятности поради прекалената взискателност на шеф спрямо вас. Пазете се от противоречия и конфронтации, за да не загубите. Спокоен, хубав ден, с добри съобщения за бизнесмените.

СТРЕЛЕЦ
Повечето от този знак са в лошо настроение. Причините са лични – от любовен или семеен характер. Някои се разделят с партньора си, други са огорчени от поведението на децата си. Все пак днес e благоприятен ден, с хубави новини за края на ваш проблем, вероятно служебен. Ще получите и пари, но мислете за по-разумни харчове. Промяна търпи днес ситуацията около бизнесмените, действайте внимателно, изчакайте да се ориентирате в новата обстановка.

КОЗИРОГ
Днес е ден за размисъл за повечето от Козирог. Поводът може да е добро съобщение, съблазнително предложение, подписването на служебен договор. Благоприятно се развиват паричните и всякакви други финансови дейности. От приятели и колеги днес очаквайте само нещо добро, ще се чувствате чудесно в компанията им. За сметка на това обстановката в дома ви е доста обтегната, тя ще ви потиска и огорчи. Промяна в партньорските отношения при бизнесмените.

ВОДОЛЕЙ
Силен е денят за Водолей, открива нови перспективи и предложения пред вас. Промяната е в службата и вероятно ще ви предостави възможност за избор по отношение бъдеща реализация. Финансово не сте много добре днес, но разчитайте на подкрепата на колеги, приятели или съдружници в бизнеса, добрата новина за бизнесмените ще е спечелването на съдебно дело. Хубаво известие ще получат някои от вас и в дома си.

РИБИ
Макар да очаквате опасности и неприятности, свързани с парите ви, днес това е неоправдано, не сте толкова ощетени, колкото си въобразявате. За някои ще има добро служебно възнаграждение, но са възможни и санкции, които са основателни. Благоприятно известие за съдебно дело или спечелено такова ще получат някои. Мнозина сега трябва да обърнат повече внимание на любовните отношения и да изберат най-правилния подход към партньора си. Успешен ден за бизнесмените.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене