ХОРОСКОП ЗА 7 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН
Сряда се характеризира с някои трудности за Овните, които лесно можете да преодолеете, ако избегнете споровете и полемиките с хора от службата ви. Това са ваши неприятели, които ще се опитат да ви уязвят. Положителните събития касаят неочаквано съобщение, което ще получите в дома си.

ТЕЛЕЦ
Повечето от Телец имат шанса да се реализират по нов начин в бизнеса. Става въпрос за сдружение, което касае търговска дейност. Професионалният ден изисква повече съсредоточаване на работното място. Някои от вас ще научат неприятни новини, за които е по-добре да не ги прилагате към себе си или да не им обръщате внимание.

БЛИЗНАЦИ
Сряда не е много добър ден за Близнаците. Ще разисквате в службата определени въпроси, което може да се яви причина за силна нервна възбуда от ваша страна. Добро развитие ще имат контактите ви, които засягат възможността за взаимни действия в бизнеса.

РАК
Раците ще се зарадват на хубаво известие за работата им или по делови въпрос. Днес ще се сблъскате с неприятности, които се отнасят до държавни администрации. Там имате неразрешени проблеми, свързани с парични дългове. За повечето от вас предстои професионална промяна.

ЛЪВ
Личните ви възможности са на висота и днес всички от Лъв са в състояние да се справят със съответните задачи. Но самочувствието ви крие друга опасност – за евентуално отлагане на поети дела и ангажименти. В сряда ще бъдете крайно ограничени за постигането на каквито и да било финансови успехи. Насочете вниманието си към деловите си ангажименти.

ДЕВА
Девите ще имат успехи в деловия си живот, но те са крайно зависими от контактите ви. Насочете се изцяло към действия в областта на заниманията си и избягвайте разговори по делови въпроси. Ползотворни са обществените контакти, към които също е хубаво да се насочите след деловите си ангажименти. Ще имате семейни проблеми, които бързо ще разрешите.

ВЕЗНИ
Родените под Везни са благоразположени към околните в сряда и в повечето случаи ще им съдействат в изпълнението на някакви задачи, но не разчитайте на това да направите хората по-благосклонни към вас. На работното място денят може да протече трудно поради възникналите спорове с колеги и нескритото желание на някой да ви попречи или навреди.

СКОРПИОН
За да протече денят ви нормално, е необходимо да избягвате словесните сблъсъци. Те могат да ви навредят в делово отношение, да събудят негативните качества у вас и да станете отмъстителни. При някои от Скорпион съществува недоразумение по финансови въпроси. Оттук произлиза и заблудата ви, че е възможно да постигнете определени придобивки.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците не преценяват добре обстановката, в която се намират, и често се заблуждават относно възможностите си. Професионалният ден ще бъде труден и изпълнен с ограничения. За малка част от вас обаче е валидно противоположното – успехи, които ще последват благодарение на активността ви. Днес не сте застраховани от сблъсъци и противоречия с любимия си човек.

КОЗИРОГ
Агресията надделява, което днес ще ви донесе повече неприятности, отколкото полза. Добре е да послушате съвета, който ще отправи към вас близък приятел. Не ви липсват и добри възможности и те могат да бъдат практически оползотворени, ако действате умерено и се въздържате от негативни изблици. Някои от вас ще направят покупка на жилище.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще успеят да се справят със задачите си, ако пестят времето си и стриктно действат по определената за деня работа. Денят е забележителен с добрите известия и предложения, които ще бъдат отправени към вас. В повечето случаи те са делови и ще стабилизират финансовите ви позиции. Разчитайте на предчувствията си и следвайте интуицията си.

РИБИ
При мнозина от Риби сряда отбелязва нови отношения на работното място, както и в зората на нови възможности. Става въпрос за служебно повишаване или за гласуване на по-голямо доверие. Имате силни врагове, които са склонни да заговорничат и да действат неуморно, за да ви навредят. По-добре е да избегнете сблъсъка с тях. Бъдете бдителни при пътуване.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене